Η αποθήκη είναι ένα σημείο κλειδί για κάθε επιχείρηση. Η αναλυτική καταγραφή όλων των κινήσεων εντός της αποθήκης αλλά και η άμεση πληροφόρηση των στελεχών της είναι κρίσιμοι παράγοντες για την αποτελεσματική λειτουργία της. Τώρα μέσα από την WMS λύση, η οποία αποτελεί μια σύγχρονη επιλογή για την αποτελεσματικότερη οργάνωση και διαχείριση των αποθηκών της επιχείρησης σας, σε πλήρη λειτουργική ολοκλήρωση με την κεντρική μηχανογράφηση Soft1 μπορείτε να παρακολουθείτε την αποθήκη σας εύκολα και γρήγορα.

Με τη χρήση φορητής συσκευής PDA, το Soft1 Mobile Warehouse υποστηρίζει όλες τις καθημερινές εργασίες της αποθήκης, όπως παραλαβή ειδών, picking, εσωτερικές διακινήσεις, απογραφή κλπ. Το κεντρικό σύστημα ενημερώνεται αυτόματα για τις κινήσεις των αποθηκών και επίσης σε πραγματικό χρόνο οι αποθηκάριοι ενημερώνονται για τα δεδομένα που αφορούν στην εργασία τους (αρχείο ειδών, εκκρεμείς παραγγελίες κλπ.)

Με το WMS Lite μπορείτε να :

  • Κινηθείτε ταχύτερα, χωρίς λάθη αξιοποιώντας αποτελεσματικά τους πόρους σας.
  • Οργανώστε καλύτερα την αποθήκη σας απλοποιώντας τις διαδικασίες.
  • Διαχειριστείτε αποδοτικά τα αποθέματα σας με ακρίβεια στα δεδομένα σας.
  • Εκπληρώστε ταχύτερα τις παραγγελίες σας και αυξήστε την ικανοποίηση των πελατών σας.
  • Περιορίστε το λειτουργικό σας κόστος.
  • Αποφύγετε λάθη και αστοχίες που προκαλούνται από τη χρήση φύλλων excel και έντυπων παραστατικών, και οδηγούν σε επιστροφές ή ακυρώσεις παραγγελιών. Ενισχύστε ουσιαστικά τους χειριστές της αποθήκης με μία σύγχρονη και εύχρηστη mobile λύση που δεν απαιτεί πολύωρες εκπαιδεύσεις.
Ζητήστε δωρεάν demo

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

e-invoicing
SFA

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

contact us