Μετατρέψτε τα δεδομένα σας, σε αξία για την επιχείρησή σας

Σε πλήρη διασύνδεση με την πρωτοποριακή πλατφόρμα Power BI της Microsoft, το Soft1 BI Data Lake αντλεί, οργανώνει και εξάγει τα δεδομένα οποιασδήποτε εγκατάστασης Soft1 (είτε cloud, είτε on-premise), μετασχηματίζοντάς τα σε εξαιρετικά εύχρηστα dashboards, γραφήματα, πίνακες και άλλες οπτικοποιημένες αναφορές Business Intelligence.

Συνδυάζοντας ισχυρά εργαλεία predictive analytics και τεχνολογίες machine learning, με τις ισχυρές δυνατότητες data visualization της πλατφόρμας Power BI, το Soft1 BI Data Lake προσφέρει σε κάθε επιχείρηση νέες και εξελιγμένες δυνατότητες επεξεργασίας, ανάλυσης και παρουσίασης δεδομένων μέσα από έτοιμα, ενσωματωμένα templates, βοηθώντας την να κατανοήσει σε βάθος και να αξιοποιήσει καλύτερα όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες της.

Με τη χρήση του ΒΙ αποκτήστε:

Real-time πληροφόρηση

Διαχειριστείτε, ελέγξτε και επεξεργαστείτε εύκολα και γρήγορα μεγάλες ποσότητες δεδομένων, απεικονίζοντάς τα με τη μορφή κατανοητών dashboards, γραφημάτων και αναφορών που προσφέρουν ξεκάθαρη εικόνα για την απόδοση κάθε λειτουργίας της επιχείρησής σας. Αξιοποιήστε έτοιμα, διαδραστικά templates τα οποία ανανεώνονται σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας σας να εντοπίζετε έγκαιρα προβλήματα και δυσλειτουργίες, καθώς και να αναγνωρίζετε τάσεις και ευκαιρίες.

Ισχυρή γνώση

Μορφοποιήστε και κατανοήστε σύνθετα εταιρικά δεδομένα, ανατρέχοντας εύκολα στην πραγματική πληροφορία που κρύβεται πίσω από αυτά. Ανακαλύψτε τους παράγοντες που επηρεάζουν τις επιδόσεις των πωλήσεων της επιχείρησής σας, προσαρμοστείτε άμεσα στις μεταβαλλόμενες τάσεις της αγοράς και τις απαιτήσεις των πελατών σας, και αξιολογήστε την εξέλιξη χρηματοοικονομικών δεικτών, χρησιμοποιώντας τις έτοιμες, ενσωματωμένες αναφορές και τα μοντέλα του Soft1 BI Data Lake.

Οπτικοποιημένη λήψη αποφάσεων

Δημιουργήστε δυναμικά, διαδραστικά dashboards, γραφήματα και άλλα μοντέλα απεικόνισης των δεδομένων σας, τα οποία προσφέρουν τις απαραίτητες απαντήσεις για τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων. Ευθυγραμμίστε το στρατηγικό και οικονομικό σχεδιασμό της επιχείρησής σας με την πληροφόρηση που διασφαλίζουν τα εργαλεία ανάλυσης, budgeting και forecasting του Soft1 BI Data Lake, και επιτύχετε άμεσα καλύτερα αποτελέσματα.

Προηγμένες δυνατότητες, μοναδικά πλεονεκτήματα

Ξεκινήστε άμεσα με έτοιμα templates

Σχεδιάστε τα δικά σας templates

Πραγματοποιήστε έγκυρες προβλέψεις

Δώστε σημασία στη λεπτομέρεια

Μοιραστείτε την ευφυΐα με τους ανθρώπους σας

Μείνετε διαρκώς ενημερωμένοι

Ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης για κάθε κλάδο

Εμπορικές Επιχειρήσεις

Λιανική – POS

Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Παροχή Υπηρεσιών

Χρηματοοικονομικά

Διαχείριση Ακινήτων

Παραγωγή

Ξενοδοχεία

Διασυνδεση eshop με εφαρμογές SoftOne

Αυτοματοποιούμε για εσάς όλες τις διαδικασίες και ενημερώσεις που πραγματοποιείτε στο Ε-Shop σας, συνδέοντας το Ηλεκτρονικό σας κατάστημα με την εφαρμογή SoftOne που χρειάζεστε.

Βραβεία και Αναγνώριση

Cloud Excellence Awards

Largest Implementation 2014

indata-x

Softone Partners Network

Βράβειο Εξουσιοδοτημένου Πελάτη 2010

indata-x

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

contact us