Ο χώρος της πληροφορικής εξελίσσεται συνεχώς, γεγονός που καθιστά απαραίτητη την προσαρμογή των υπηρεσιών μας στις νέες τεχνολογίες. Για την άρτια οργάνωση και λειτουργία των επιχειρήσεων απαιτούνται σύγχρονες εφαρμογές μηχανογράφησης, οι οποίες βοηθούν όχι μόνο τον επιχειρηματία αλλά και τα στελέχη.

Ποια τα οφέλη του Cloud για την επιχείρησή μου;

Χαμηλό κόστος επένδυσης

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του Cloud Computing είναι ότι δε χρειάζεται να επενδύσετε σε υλικό Hardware. Συνεπώς, το κόστος της επένδυσης θα μειωθεί αισθητά εστιάζοντας στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Μηδενικό κόστος συντήρησης hardware

To Cloud Computing είναι οικονομικά αποδεκτό αφού οι εταιρείες δεν επενδύουν πλέον σε χρηματικά ποσά για την προμήθεια και συντήρηση συστημάτων πληροφορικής και εξωτερικών σκληρών δίσκων.

Αυτόματη εγκατάσταση νέων εκδόσεων

Δε χρειάζεται να ανησυχείτε πως μπορείτε να διατηρήσετε το σύστημα μόνοι σας.Η ευελιξία του cloud computing είναι ότι οι προμηθευτές τους φροντίζουν για εσάς και αναβαθμίζουν με τακτικές ενημερώσεις λογισμικού.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Η χρήση του cloud σας επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας στιγμιαία. Αν το σύστημά σας καταρρεύσει, μπορείτε πάντα να βρείτε ένα αντίγραφο ασφαλείας όλων των δεδομένων που έχετε μεταφορτώσει στο σύννεφο.

Εξειδικευμένες λύσεις

Ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης για κάθε κλάδο

Εμπορικές Επιχειρήσεις

Λιανική – POS

Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Παροχή Υπηρεσιών

Χρηματοοικονομικά

Διαχείριση Ακινήτων

Παραγωγή

Ξενοδοχεία

Διασυνδεση eshop με εφαρμογές SoftOne

Αυτοματοποιούμε για εσάς όλες τις διαδικασίες και ενημερώσεις που πραγματοποιείτε στο Ε-Shop σας, συνδέοντας το Ηλεκτρονικό σας κατάστημα με την εφαρμογή SoftOne που χρειάζεστε.

Βραβεία και Αναγνώριση

Cloud Excellence Awards

Largest Implementation 2014

indata-x

Softone Partners Network

Βράβειο Εξουσιοδοτημένου Πελάτη 2010

indata-x

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

contact us