Η Indata-X ιδρύθηκε το 1992 και δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης.

Η Indata-X είναι ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης της SoftOne, εξασφαλίζοντας υψηλού επιπέδου σχεδιασμό και ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων.

Το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον και οι ιδιαίτερες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα στις αγορές, κρίνουν απαραίτητη τη χρήση του καλύτερου προγράμματος μηχανογράφησης σχεδιασμένο στις ανάγκες και στα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε επιχείρησης και οργανισμού. Στόχος μας, η άρτια οργάνωση και η αυτοματοποίηση των λειτουργιών μίας επιχείρησης.

Στο πλαίσιο αυτό, σχεδιάζουμε προϊόντα και υλοποιούμε λύσεις δίνοντας έμφαση στα μοναδικά χαρακτηριστικά και ανάγκες κάθε επιχείρησης και οργανισμού. Για το λόγο αυτό, η ομάδα της Indata-X έχει αναπτύξει κάθετες κλαδικές λύσεις απευθυνόμενες στις ιδιαίτερες ανάγκες των επιχειρήσεων.

Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται οι καθημερινές ανάγκες και συνήθειες των επιχειρήσεων αλλάζουν ακολουθώντας τις εξελίξεις αυτές. Έτσι και οι υπηρεσίες μας. Στην Indata-X ακολουθούμε πιστά τις τελευταίες εξελίξεις τις τεχνολογίας με web και mobile εφαρμογές, καθώς και cloud υπηρεσίες.

Η πολυετής εμπειρία των στελεχών μας και η καινοτομία με τη χρήση τεχνολογίας αιχμής, είναι αρωγοί στην προσπάθεια μας για την ολοκληρωμένη κάλυψη επιχειρησιακών αναγκών και την αντιμετώπιση οποιασδήποτε πρόκλησης.

Με συνεχή προσήλωση στην προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, επιτυγχάνουμε τη δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος για τις επιχειρήσεις, βοηθώντας όχι μόνο στην επίτευξη άμεσων στόχων, αλλά και στην εξασφάλιση μιας μακροχρόνιας επιτυχημένης πορείας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ERP – Level I

ERP – Level II

Soft1 360

Technical – Level I

Technical – Level II

Ζητήστε δωρεάν demo

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

e-invoicing
SFA

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

contact us