ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ | ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ | ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ

Με το Prosvasis GO εκδίδετε πιστοποιημένα Ηλεκτρονικά Τιμολόγια, Αποδείξεις Λιανικής χωρίς ταμιακές και φορολογικούς μηχανισμούς, τα οποία αποστέλλονται αυτόματα στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ. Επίσης, έχετε ένα σύνολο επιπλέον υπηρεσιών για τις Πωλήσεις, τα Έξοδα, το Reporting, την Οργάνωση, τα Αποθέματα, τη Λιανική Πώληση.

Στοχεύουμε στην άμεση και ομαλή ψηφιακή μετάβαση για κάθε επιχείρηση. Προσφέρουμε λύσεις που καλύπτουν τις αυξανόμενες ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης, ενώ παράλληλα της παρέχουν τα εργαλεία που θα την κάνουν πιο αποτελεσματική και αποδοτική.

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση:
Απίστευτη ταχύτητα, ασύγκριτη ευκολία

Η indata-X σας παρέχει τις υπηρεσίες, που κάνουν το Prosvasis GO να αποδίδει για εσάς από την πρώτη στιγμή! Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση του Prosvasis GO για την επιχείρησή σας και την παραμετροποίηση του προϊόντος βάσει των αναγκών σας. Εκπαιδεύουμε τους χρήστες του προγράμματος αναλύοντας τα χαρακτηριστικά και επιλύοντας κάθε απορία.

ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ;

Απαλλαγείτε από την πολυπλοκότητα. Το Prosvasis Go κάνει τα πάντα για εσάς εύκολα, βοηθώντας σας να κερδίζετε πολύτιμο χρόνο καθημερινά για να επικεντρωθείτε στους πελάτες σας και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

myDATA

Εκδώστε πιστοποιημένα ηλεκτρονικά τιμολόγια, δελτία λιανικής και αποστείλτε τα αυτόματα στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, απευθείας από το Prosvasis GO.

Δημιουργήστε τιμολόγια βάσει των δικών σας αναγκών

Προσωποποιείστε τα τιμολόγιά σας με το λογότυπό σας και τα στοιχεία της εταιρικής σας ταυτότητας και προσαρμόστε τα στις δικές σας ανάγκες με την εύκολη επιλογή θεμάτων.

Εκδώστε τα τιμολόγιά σας σε ελάχιστο χρόνο

Δημιουργήστε άμεσα Τιμολόγια Παροχής Υπηρεσιών, Τιμολόγια-Δελτία Αποστολής και Αποδείξεις Λιανικής. Εισάγετε το είδος ή την υπηρεσία και τον πελάτη και αφήστε τα υπόλοιπα στο Prosvasis Go.

Αποστείλετε online τα τιμολόγιά σας

Εκδώστε το τιμολόγιο άμεσα από το laptop, το tablet ή το smartphone σας και αποστείλετέ το ηλεκτρονικά στον πελάτη σας, επιταχύνοντας σημαντικά την είσπραξή του.

Ευέλικτη διαμόρφωση

Μην χάνετε χρόνο ψάχνοντας φακέλους και σωρούς εγγράφων. Με το Prosvasis Go, όλα τα τιμολόγια των πελάτων σας είναι συγκεντρωμένα σε μία online εφαρμογή.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εγγραφείτε στο Prosvasis Go, συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί.

    * Η συμπλήρωση των πεδίων είναι υποχρεωτική

    contact us