Η indata-x συνδυάζει προηγμένες τεχνολογίες Πληροφορικής (Hardware και Software) και Δικτύων, με τα κατάλληλα εργαλεία και τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρουν.

Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών των πελατών μας μέσα από την οικοδόμηση μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Συμβάλλουμε ώστε να γίνονται οι πελάτες μας πιο ανταγωνιστικοί. Με υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας οι οποίες μεταξύ άλλων προσφέρουν αυτοματοποίηση διαδικασιών και επικοινωνία μέσω internet μειώνουμε το λειτουργικό κόστος των επιχειρήσεων.

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις επιβάλλεται να είναι ευέλικτες, εξωστρεφείς και ανταγωνιστικές. Στο πλαίσιο αυτό, στην indata-x, παρέχοντας υπηρεσίες πληροφορικής «υψηλής αρχιτεκτονικής» έχουμε σαν όραμα την ανάπτυξη των πελατών μας.

Πιστοί ακόλουθοι των εξελίξεων της τεχνολογίας, αναπτύσσουμε σύγχρονες εφαρμογές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Με Web & Mobile εφαρμογές, όπως και υπηρεσίες Cloud στοχεύουμε στην καλύτερη μηχανοργάνωση των επιχειρήσεων και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών σας.

Ζητήστε δωρεάν demo

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

e-invoicing
SFA

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

contact us