Το Soft1 Cloud ERP Series 5 αποτελεί μία σύγχρονη λύση μηχανογράφησης που απλοποιεί όλες τις διαδικασίες της επιχείρησής σας, αποβάλλοντας την πολυπλοκότητα από την καθημερινή της λειτουργία.

Ενσωματώνοντας πλούσια λειτουργικότητα, προσαρμόζεται απολύτως στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, με την ελάχιστη επένδυση σε κόστος και πόρους IT. Με ενότητες που υποστηρίζουν το σύνολο των δραστηριοτήτων σας, από την παραγωγή και την αλυσίδα εφοδιασμού έως τις πωλήσεις, σας βοηθάει να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας, μειώνοντας σημαντικά το κόστος λειτουργίας της επιχείρησής σας.

Στην Indata-X εργαζόμαστε ώστε να σχεδιάσουμε την επιχείρησή σας πιο αποδοτικά μέσα από βελτιωμένες και αποτελεσματικές διαδικασίες, με στόχο την εξοικονόμηση κόστους και την αύξηση της παραγωγικότητας έτσι ώστε να γίνει η επιχείρηση σας πιο αποδοτική και ευέλικτη από ποτέ.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΣΚΕΥΗ

Οι νέες εφαρμογές επιτρέπουν την αποτελεσματικότερη οργάνωση όλων των λειτουργιών μιας επιχείρησης. Με αξιοποίηση πρωτοποριακών τεχνολογιών που ανέπτυξε η SoftOne, οι νέες εφαρμογές είναι άμεσα λειτουργικές και αξιοποιήσιμες σε μηχανογραφικές εγκαταστάσεις Soft1, ανεξάρτητα από το μοντέλο λειτουργίας τους (on-premise ή στο cloud)!

Λειτουργώντας στα υπερσύγχρονα data centers της πλατφόρμας Microsoft Windows Azure, το Soft1 Cloud ERP Series 5 αξιοποιεί τις προηγμένες τεχνολογίες της Microsoft, προσφέροντας μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία.

Με ευέλικτη σχεδίαση, το σύστημα ERP της SoftOne επιτρέπει στους ανθρώπους σας να αξιοποιούν τη λειτουργικότητά του, από την πρώτη κιόλας ημέρα! Με φιλικό περιβάλλον εργασίας, που προσαρμόζεται εύκολα στο ρόλο κάθε εργαζόμενου, διευκολύνει σημαντικά την εκτέλεση κρίσιμων εργασιών. Πλήρως παραμετροποιήσιμο και εύκολα επεκτάσιμο, το Soft1 ERP Series 5 καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής σας, παρέχοντας σας τη δυνατότητα να ανταποκρίνεστε άμεσα στις προκλήσεις της αγοράς.

Χαμηλό TLC

Κρατήστε χαμηλά το κόστος σας, απελευθερώνοντας τους ανθρώπους του ΙΤ, χωρίς συμβιβασμούς σε απόδοση και λειτουργία.

Καινοτομία mobility

Αυξήστε την παραγωγικότητα των ανθρώπων σας, παρέχοντάς τους όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται, ακόμη και όταν βρίσκονται εκτός γραφείου.

Μέγιστη ασφάλεια

H Soft1 Cloud ERP Series 5 προσφέρει μέγιστα επίπεδα ασφάλειας, συνεχή έλεγχο, αυτόματη λήψη backup και λύσεις ανάκτησης δεδομένων.

Υψηλή προστιθέμενη αξία

Χωρίς ανάγκες για πρόσθετο hardware, το Soft1 Cloud ERP Series 5 είναι έτοιμο προς χρήση σε λίγες μόνο εβδομάδες αντί για μήνες.

Ευέλικτη διαμόρφωση

Κερδίστε περισσότερα με λιγότερα, προσαρμόζοντας εύκολα την εγκατάστασή σας, κάθε φορά που αυτό απαιτείται.

Διαρκής αναβάθμιση

Το σύστημά σας, ενημερώνεται αυτόματα με τις διαθέσιμες νέες εκδόσεις, ενώ μπορεί να επεκταθεί εύκολα.

Ζητήστε δωρεάν demo

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

e-invoicing
SFA

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

contact us