ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

Το Soft1 Cloud CRM Series 5 παρέχει με τη μορφή υπηρεσίας (Software as a Service), όλα όσα χρειάζεστε για να “συνδεθείτε” με τους πελάτες σας και να ανταποκριθείτε ταχύτερα στις ανάγκες τους, αυξάνοντας τις πωλήσεις της επιχείρησής σας.

Η λύση της SoftOne προσφέρει την απαραίτητη πληροφόρηση για να κατανοήσετε καλύτερα τη συμπεριφορά των πελατών σας. Αξιοποιώντας τη λειτουργικότητα του Soft1 CRM Series 5, οι άνθρωποι της επιχείρησής σας, μπορούν να διαχειριστούν πιο αποδοτικά τις σχέσεις με υφιστάμενους πελάτες, καθώς και να εκμεταλλευθούν νέες ευκαιρίες πώλησης από όπου και αν βρίσκονται, με τη χρήση οποιασδήποτε συσκευής.

Στην indata-x γνωρίζουμε πόσο σημαντικοί ειναι οι πελατές για την επιχειρηση σας. Αποκτήστε ικανοποιημένους πελάτες μέσα απο διαδικασίες που αφορόυν την οργάνωση των δεδομένων, την βελτίωση της επικοινωνίας και την εξυπηρέτηση των πελατών σας. Χρησιμοποιώντας αποτελεσματικές εκστρατείες μάρκετινγκ προωθήστε τα προϊόντα σας σε νέους πελάτες αυξάνοντας τα έσοδα της επιχειρηση σας, ενώ ταυτόχρόνα απογειώστε την εμπειρία και την ικανοποίηση των πελατών σας.

ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΣΑΣ

Προσφέρετε στα στελέχη σας τα κατάλληλα εργαλεία για να παρέχουν στους πελάτες σας εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης, ακόμη και όταν είναι εν κινήσει. Με το Soft1 CRM Series 5, μπορούν να εκμεταλλευθούν άμεσα όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για να δρομολογήσουν ενέργειες επίλυσης περιστατικών, να διεκπεραιώσουν εργασίες παραγγελιών και εισπράξεων, καθώς και να διαχειριστούν νέες ευκαιρίες πώλησης.

Λειτουργώντας στις υποδομές της πλατφόρμας Windows Azure της Microsoft, το Soft1 CRM Series 5 βοηθάει την επιχείρησή σας να μειώσει το λειτουργικό της κόστος και να ενισχύσει τις πωλήσεις της, αυξάνοντας παράλληλα το βαθμό ικανοποίησης των πελατών της.

Νέες πωλήσεις

Το Soft1 Cloud CRM Series 5 σας δίνει την δυνατότητα να διαχειριστείτε γρηγορα και αποτελεσματικά ευκαιρίες πώλησης, να αξιοποιήσετε πληροφορίες και να τρέξετε καμπάνιες που θα μετατρέψουν περισσότερες ευκαιρίες σε πραγματικούς πελάτες.

Καλύτερη εξυπηρέτηση

Αναβαθμίστε τις σχέσεις με τους πελάτες σας, παρέχοντάς τους καλύτερες υπηρεσίες. Αποκτήστε ικανοποιημένους πελάτες μέσα απο αυτοματοποιημένες διαδικασίες επικοινωνίας και άμεσης εξυπηρέτησης των αναγκών τους.

Σύνδεση από παντού

Ανταποκριθείτε άμεσα σε νέες ευκαιρίες. Με το Soft1 Cloud CRM Series 5, οι άνθρωποι των πωλήσεων μπορούν να βρεθούν δίπλα σε υφιστάμενους, αλλά και υποψήφιους πελάτες της επιχείρησής σας κάθε στιγμή, απο αποιαδήποτε συσκευή.

Βαθύτερη γνώση πελατών

Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία analytics και reporting του Soft1 CRM Series 5 μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τους πελάτες σας. Προσφέρετε στους ανθρώπους των πωλήσεων όλη την απαραίτητη πληροφόρηση για να οικοδομήσουν ισχυρές πελατειακές σχέσεις.

Απόλυτος έλεγχος εξόδων

Ξεχάστε τις υψηλές επενδύσεις για την αγορά και συντήρηση hardware και software. Αποκτήστε το Soft1 Cloud CRM Series 5 με την καταβολή μόνο μίας απλής συνδρομής (pay-as-you-go), χωρίς κανέναν συμβιβασμό σε απόδοση και λειτουργικότητα.

Ασφάλεια και αξιοπιστία

Λειτουργώντας στα data centers της πλατφόρμας Microsoft Windows Azure, το Soft1 Cloud CRM Series 5 σας απαλλάσσει από κάθε άγχος και ευθύνη, προσφέροντας μέγιστη ασφάλεια και έλεγχο, αυτόματη λήψη backup, καθώς και προηγμένες λύσεις ανάκτησης δεδομένων.

Ζητήστε δωρεάν demo

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

e-invoicing
SFA

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

contact us