Αυτοματοποιείστε τις καθημερινές σας εργασίες!
Σκοπός μας ειναι η ταχύτητα των καθημερινών σας εργασίων και ασφάλεια των δεδομένων σας. Οι λύσεις μας αυτοματοποιόυν τις διαδικάσίες αποστολής δηλώσεων μέσω internet ενώ ενσωματώνουν τις τελευταίες αναβαθμίσείς σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις της Φορολογικής, Εργατικής και Ασφαλιστικής Νομοθεσίας.

Η λογιστική διαχείριση δεν υπήρξε ποτέ πιο εύκολη

Εργαστείτε όπως εσείς επιθυμείτε

Αποκτήστε και εσείς μία ολοκληρωμένη λύση λογιστικής διαχείρισης. Με φιλικό περιβάλλον εργασίας και εξειδικευμένες λειτουργίες, η εφαρμογή Soft1 Books αποτελεί την ιδανική λύση για τη διεκπεραίωση των καθημερινών σας εργασιών.

Όλα όσα χρειάζεστε, σε μία εφαρμογή

Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες μίας σύγχρονης λύσης online λογιστικής διαχείρισης. Απλοποιήστε πολύπλοκες καθημερινές εργασίες και αυξήστε την παραγωγικότητά σας, εξοικονομώντας καθημερινά χρόνο και χρήματα.

Αυτοματοποιήστε τη δουλειά σας

Με ειδικές συντομεύσεις πληκτρολογίου, το Soft1 Books σας βοηθάει να εκτελείτε καθημερινές φοροτεχνικές εργασίες με το πάτημα ενός κουμπιού! Απαλλαγείτε από χειροκίνητες καταχωρήσεις, αυτοματοποιώντας το σύνολο των εργασιών σας.

Λειτουργήστε από παντού

Συγκεντρώστε τις λογιστικές σας εργασίες σε μία online εφαρμογή και αποκτήστε πρόσβαση σε αυτές από όπου και αν βρίσκεστε, τη στιγμή ακριβώς που τις χρειάζεστε. Από το laptop, το tablet ή ακόμη και τη smartphone συσκευή σας.

Για τις ανάγκες σύγχρονων λογιστικών γραφείων

Υποστηρίξτε τη δουλειά σας

Το Soft1 Books καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις λειτουργίας λογιστών και οργανωμένων λογιστικών γραφείων. Με πλούσια λειτουργικότητα, εξασφαλίζει μεγάλη ταχύτητα καταχωρήσεων, διευκολύνοντας τη διενέργεια τιμολογήσεων, πληρωμών, λογιστικών καταστάσεων, ελέγχων συμφωνίας καρτελών και άλλων εργασιών.

Λειτουργήστε στο cloud

Σχεδιασμένη με την απαραίτητη ευελιξία, η εφαρμογή Soft1 Books αξιοποιεί τις διευρυμένες δυνατότητες του cloud, επιτρέποντάς σας να καλύψετε τις μηχανογραφικές σας ανάγκες, με αποδοτικό τρόπο.

Ελέγξτε το κόστος σας

Αναβαθμίστε την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχετε στους πελάτες σας. Ελέγξτε εύκολα το κόστος λειτουργίας του λογιστικού σας γραφείου με μία συνδρομητική λύση “pay-as-you-go”, αυξάνοντας παράλληλα τα έσοδά σας.

Δείτε τη μεγάλη εικόνα

Ελέγξτε απόλυτα τη λειτουργία του λογιστικού σας γραφείου, με τα ισχυρά εργαλεία αναφορών του Soft1 Books. Εντοπίστε άμεσα όλα τα θέματα που χρειάζονται την προσοχή σας, αξιοποιώντας τα alerts, καθώς και τις λίστες εργασιών και πρόσφατων δραστηριοτήτων της εφαρμογής.

Η μηχανογράφηση, σύμμαχος της επιχείρησής σας

Ξεχάστε τη λειτουργία του IT

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την καθημερινή λειτουργία της μηχανογράφησής σας. Με το Soft1 Books, τα πάντα τρέχουν αυτόματα ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην παροχή ακόμη πιο ποιοτικών υπηρεσιών, σε λιγότερο χρόνο.

Απαλλαγείτε από δαπάνες hardware

Αναβαθμίστε τη λειτουργία του λογιστικού σας γραφείου, με σημαντικά χαμηλότερο κόστος. Επιλέξτε το Soft1 Books και απαλλαγείτε από πρόσθετο κόστος υποδομών, άδειες χρήσης και εργασίες συντήρησης.

Λειτουργήστε με ασφάλεια

Το Soft1 Books λειτουργεί στα data centers της Microsoft, μετατρέποντας τη λογιστική διαχείριση σε μία ασφαλή διαδικασία. Η πιστοποίηση της SoftOne κατά EN ISO 27001:2013, παρέχει μέγιστη αξιοπιστία στη διαχείριση των δεδομένων σας.

Εργαστείτε με σιγουριά

Με αυτόματη ενημέρωση νέων εκδόσεων, το Soft1 Books εξασφαλίζει πλήρη και συνεχή εναρμόνιση με τις ισχύουσες κάθε φορά φορολογικές διατάξεις. Για το λόγο αυτό, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε πάντα την τελευταία έκδοση της εφαρμογής.

Ζητήστε δωρεάν demo

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

e-invoicing
SFA

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

contact us